21 Δεκ 2017

Ευχαριστίες για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας.

Στην πρόσκληση μας για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή αναφερθήκαμε στην «γέφυρα» των Χριστουγέννων και στην δημιουργία «ευτυχισμένων ωρών»…..
Την Κυριακή 17/12, τα παιδιά μας κατάφεραν με την συμμετοχή τους στα δρώμενα της γιορτής μας , με το τραγούδι τους , με το απλό χαμόγελο τους να μας χαρίσουν πραγματικά ευτυχισμένες ώρες, να «χτίσουν γέφυρες» για τον ποταμό του χρόνου και ίσως να φέρουν και όλους εμάς λίγο πιο κοντά ….
Για αυτό θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά του σχολείου τόσο για την προσπάθεια τους όσο και για την συμμετοχή τους γενικότερα . Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους μαθητές της Στ τάξης, οι οποίοι ομόρφυναν το bazaar με τις πρωτότυπες κατασκευές τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας αλλά και ιδιαίτερα εκείνους που με την
προσφορά τους σε είδη για το bazaar , σε κεράσματα για τον μπουφέ & σε ώρες εθελοντικής εργασίας βοήθησαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής. Ευχαριστούμε όλο το διδακτικό προσωπικό που μας τίμησε με την παρουσία του και ιδιαίτερα τις δασκάλες του σχολείου μας που προετοίμασαν τα παιδιά για την παρουσίαση της υπέροχης θεατρικής παράστασης. Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «Αν αγαπάς» που πάντα στηρίζει με τον τρόπο του κάθε προσπάθεια του συλλόγου μας! Δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής που
τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους με την ελπίδα για την νέα χρονιά να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε δύναμη & ενότητα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο σχολείο!






















σχολείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: