25 Σεπ 2017

Συνεδρίαση ΔΣ στις 16/09/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
στοχεύοντας στην αμεσότητα της επικοινωνίας μεταξύ μας και προσδοκώντας την ουσιαστική συμμετοχή όλων των μελών στα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογό μας, αποφασίσαμε να σας γνωστοποιούμε, μέσω blog και e-mail, τις συζητήσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, να ακούσουμε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας.
Καθώς η τεχνολογία μπορεί να σταθεί αρωγός της επικοινωνίας μας, παρακαλούμε όλους τους γονείς που επιθυμούν να μας στείλουν ένα e-mail στο syllogos2p@gmail.com, προκειμένου να λαμβάνουν και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθεί, σε περίληψη η συνεδρίαση της 16ης Σεπτέμβρη.

 

Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την 16/09/2017 συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
  1. Δραστηριότητες
  • Σκάκι: Θα συνεχιστεί η διδασκαλία με τον ίδιο εκπαιδευτή που ήταν και πέρσι. Πολύ σύντομα θα ενημερωθούν γραπτά οι γονείς για την ημέρα συνάντησης και υποβολής συμμετοχών.
  • Ρομποτική: Για πρώτη φορά θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα στο σχολείο μας. Σύντομα θα λάβουν όλοι οι γονείς γραπτή πρόσκληση συνάντησης για τις 28/09 και ώρα 19.00 στον χώρο του σχολείου μας, ώστε να γνωρίσουν τους εκπροσώπους του εκπαιδευτικού οργανισμού που θα παρέχει τα μαθήματα και να δηλώσουν συμμετοχή.
  • Χορωδία: Συμφωνήθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να γίνει προσπάθεια εύρεσης μουσικού καθηγητή/ριας για την συγκρότηση και εκπαίδευση παιδικής χορωδίας του σχολείου μας. Θα ενημερωθείτε άμεσα για την εξέλιξη.
  1. OPEN SCHOOL: Προσανατολιζόμαστε στην ιδέα ενός ανοιχτού σχολείου για όλους τους μαθητές: 1 ημέρα κάθε μήνα, εκτός σχολικού ωραρίου, το σχολείο θα ανοίγει τις πόρτες του για τα παιδιά μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική, προβολή παιδικών ταινιών κλπ.
  2. Διοργάνωση χειμερινής ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής για γονείς & μαθητές.
  3. Ετήσια φωτογράφηση παιδιών: έρευνα εύρεσης νέας εταιρίας φωτογράφησης.
  4. Απόφαση για αγορά κουρτινών για την αίθουσα της πληροφορικής.
  5. Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία που πρόσφατα χορήγησε στο σχολείο μας 1 εκτυπωτή και 1 διαδραστικό πίνακα.
  6. Συνεννόηση με τους δασκάλους & την διεύθυνση του σχολείου μας για την δημιουργία πινακίδων με το όνομα του τμήματος, έξω από κάθε αίθουσα, από τα ίδια τα παιδιά του κάθε τμήματος.
  7. Προετοιμασίες για κάλεσμα των μελών στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας στα μέσα Οκτώμβρη. Θα ενημερώσουμε τους γονείς με όλα τα πρόσφορα μέσα (έντυπο, e-mail,ανακοίνωση σε blog και f/b).

Δεν υπάρχουν σχόλια: