7 Οκτ 2016

Πρόσκληση


Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και να καλωσορίσουμε τους γονείς που φέτος τα παιδιά τους αποτελούν τα νέα μέλη της σχολικής κοινότητας.
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την νέα σχολική χρονιά, την Κυριακή 9 / 10 / 2016 και ώρα 18 : 00, στο χώρο του σχολείου μας.
Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι τα εξής :
1.      Δράσεις και λειτουργία του Συλλόγου (απολογισμός σχολικής χρονιάς 2015-2016)
2.      Ανάγκες και προβλήματα του σχολείου
3.      Προτάσεις – λύσεις – ιδέες από τους γονείς
4.      Ενημέρωση για τις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς τον Σύλλογο ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ. Το ποσό αυτό σας καθιστά μέλος του Συλλόγου με το οποίο έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε ή να θέσετε υποψηφιότητα στις εκλογές αλλά σημαντικότερο όλων είναι ότι με τα χρήματα αυτά βοηθάμε όλοι στις ανάγκες που παρουσιάζονται στο σχολείο και είναι προς όφελος των παιδιών μας. Οι συνδρομές θα μπορούν να δίνονται την ημέρα της συνάντησης στη ταμία μας κ. Μαρίνα Καλλιμάνη είτε κατά τις πρωινές ώρες προσέλευσης στην ίδια ή την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Τσουρέκα.
Να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή επισήμανση. Η επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. γίνεται είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης:  syllogos2p@gmail.com, είτε μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημ. Σχολ. Παλλήνης, καθώς επίσης και από το blogspot : http://sgk-2dimpal.blogspot.gr/. Για τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη μπορείτε να απευθυνθείτε στο διευθυντή του σχολείου ο οποίος θα σας δώσει τα τηλέφωνα.

Σας περιμένουμε όλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: