30 Οκτ 2013

Ενημέρωση - Σχεδιασμός

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε μία προσπάθεια του να αγκαλιάσουν όσοι περισσότεροι γονείς τις ενέργειές του, προτρέπει μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης τους γονείς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη συνάντηση της 16ης Οκτωβρίου, τόσο να ενημερωθούν για όσα ειπώθηκαν αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή σε όλες τις φετινές δράσεις μας.



Ενημέρωση
Κατασκευαστικά ζητήματα του σχολείου μας που θα επιλυθούν (όπως επίσημα ενημερωθήκαμε) από τον Δήμο Παλλήνης: μόνωση οροφής της μισής ταράτσας του κτίριου, αλλαγή πλακών μπροστά από τις εσωτερικές εισόδους, τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο μπάσκετ. Έγινε απόφραξη από τον Δήμο στις τουαλέτες.
Ο Σύλλογος άλλαξε ένα σπασμένο τζάμι, τοποθετούνται καθημερινά προστατευτικά των μπασκετών που αγοράστηκαν. Εκκρεμεί η μόνιμη τοποθέτηση προστατευτικών στις κολόνες της ΔΕΗ. 
Αγοράστηκαν από τον Σύλλογο: ψυγείο για τις ανάγκες των δασκάλων αλλά και για τη φύλαξη φαρμάκων (παγοκύστες κ.λ.π.), αγοράστηκαν υλικά για το φαρμακείο του σχολείου, αγοράστηκαν μπάλες (χάντμπολ, ποδοσφαίρου, μίνι πλαστικές), τρόμπα και δυχτάκια για τις ανάγκες του μαθήματος της γυμναστικής. Αγοράστηκαν μαξιλάρια, και κουτιά αποθήκευσης για την βιβλιοθήκη-αίθουσα μουσικής. 
Επίσης επισκεφθήκαμε και καταθέσαμε διαμαρτυρία, τρεις φορές στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής, σχετικά με την καθυστέρηση τοποθέτησης δασκάλων στο σχολείο μας.
Τέλος ολοκληρώθηκε  η καταγραφή των βιβλίων (με περισσότερους από 300 τίτλους) στη βιβλιοθήκη μας.

Σχεδιασμός
Ακολουθούν οι δεδομένες εκδηλώσεις της χρονιάς:
Για τους γονείς: Τρεις δίωρες συναντήσεις με ειδικούς με θεματολογία (Σχολική Βία, Οικογένεια), με τη συνεργασία του δασκάλου του σχολείου μας της Ένταξης κ. Γιώργου Μαρκογιαννάκη . Ομιλία και συζήτηση για το πως μπορούμε να διαβάζουμε καλύτερα το παιδί μας.
Για τα παιδιά:
Εγκαίνια βιβλιοθήκης
Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Κοπή Βασιλόπιτας εντός της τάξης με δωράκι
Αποκριάτικο πάρτυ
Αποχαιρετιστήριο πάρτυ έκτης Δημοτικού
 Εκτός των παραπάνω, ανάλογα με τις συνθήκες, θα προστεθούν εκδηλώσεις που θα σας ανακοινωθούν εκ νέου.

* Παρακαλούμε  όσοι φέρνουν αλλά και παραλαμβάνουν παιδιά από το σχολείο να μην εισέρχονται στο δρόμο με το αυτοκίνητο τους, γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

* Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτως των παιδιών της οικογένειας που φοιτούν στο σχολείο.  Μέλος του Συλλόγου θα βρίσκεται για την είσπραξη του ποσού,  κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα αλλά και στις εκδηλώσεις μας.



Ερωτηματολόγιο

Για την καλύτερη συνεργασία μας, εν όψει των δράσεων μας, δημιουργήσαμε το παρακάτω ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα  μας απαντήσετε σε τι θα μπορούσατε να συμβάλετε (με ένα τικ ) ώστε το σχολείο μας να λειτουργεί ακόμα πιο σωστά. Παρακαλούμε να επιστραφεί μέσω των παιδιών στους δασκάλους.

Ονοματεπώνυμο Γονέα:
Τμήμα παιδιού-παιδιών:
E mail:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:


Ηλεκτρολογικές μικροεπισκευές



Υδραυλικές μικροεπισκευές



Βάψιμο



Καθάρισμα κουρτινών



Καθάρισμα τζαμιών



Προσφορά βιβλίων


Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο παζάρι (με γλυκά)



Πρωινό στο σχολείο (κολατσιό για όσους τυχόν δεν έχουν)



Προσφορά βασιλόπιτας


Προσφορά υπολογιστών


Κάτι άλλο (συμπληρώνεται ότι πιστεύετε ότι μπορείτε να προσφέρετε και δεν το σκεφτήκαμε):    ....................................................................................................................................................................................................................................................................................


Δεν μπορώ


Να ευχαριστήσουμε το κατάστημα infopaper για την προσφορά του και τη δωρεάν εκτύπωση των ανακοινώσεων μας για όλη τη φετινή σχολική χρονιά.