27 Ιαν 2013

Δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης & Λοιπές Δράσεις



Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο στόχος της δημιουργίας μίας δανειστικής βιβλιοθήκης και ενός χώρου φιλαναγνωσίας και μουσικής δημιουργήθηκε στο σχολείο μας. Με τη βοήθεια του Διδακτικού Συλλόγου ένας όμορφος και ζεστός χώρος φτιάχτηκε εντός του σχολείου μας. Βάφτηκε, σχεδιάστηκε, διακοσμήθηκε με τη βοήθεια και εθελοντών και είναι σχεδόν έτοιμο για χρήση από τα παιδιά μας.

Για να έχουν οι μαθητές του σχολείου μας περισσότερες επιλογές θα σας παρακαλούσαμε αν σας περισσεύει κάποιο παιδικό βιβλίο σε καλή κατάσταση να το χαρίσετε στην βιβλιοθήκη μας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει και κινήσεις χορηγιών σε εκδοτικούς οίκους και όχι μόνο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Παράλληλα να σας πληροφορήσουμε ότι αγοράσθηκαν προστατευτικά υψηλής ποιότητας για τις μπασκέτες του σχολείου, καθώς τα προηγούμενα είχαν φθαρεί και υπήρχε πλέον κίνδυνος για τα παιδιά. Ταυτόχρονα θα ανανεωθούν τα προστατευτικά και στις υπόλοιπες κολόνες, ενώ μπήκαν καινούργιες αντιολισθητικές ταινίες στα εξωτερικά σκαλιά των εισόδων του σχολείου.